ΒΡΕ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ…

ελμεΚείμενο με το οποίο πληροφορούν τους καθηγητές και την κοινωνία για το τι έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας έδωσαν στη δημοσιότητα τα μέλη της ΔΑΚΕ στο δ.σ. Μ. Τζιατζιάς, Ν. Παναγιώτου και Δ. Μπατσίλα. Όπως προκύπτει από το κείμενο οι ΣΥΝΕΚ για μια σειρά θεμάτων τα οποία έφεραν προς συζήτηση οι Παρεμβάσεις, που αφορούν την αξιολόγηση, τους διαθέσιμους την κινητοποίηση στην Αθήνα και το μισθολογικό εξέφρασαν τα εξής:

«Θα δούμε για την Αξιολόγηση/θα επανατοποθετηθούμε αργότερα για την Αξιολόγηση/διαφωνούμε με την κινητοποίηση των συναδέλφων της διαθεσιμότητας στην Αθήνα/διαφωνούμε με το αίτημα επαναφοράς των μισθών  του 2009»

Για τα ίδια θέματα η ΔΑΚΕ σημείωνε: «Επιστροφή των συναδέλφων της διαθεσιμότητας στη Δ/θμια Εκπ/ση άμεσα και όχι το Σεπτέμβριο/ναι στη συγκέντρωση της Αθήνας /  με την κατάργηση του νόμου αυτής της Αξιολόγησης , ακώλυτη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη»

Διαβάζοντας το κείμενο και αν ισχύουν όλα όσα αναφέρουν οι σύμβουλοι της ΔΑΚΕ, το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι: Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ