ΕΔΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΙΑ ΛΕΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο «μάτι» του κυκλώνα φαίνεται πως βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Από τη μια οι απίστευτες καταγγελίες Καραγιώργου, από την άλλη ο αγώνας δρόμου των  εργαζομένων προκειμένου να καλυφθούν τα κενά και να αντιμετωπισθούν συν τοις άλλοις και  τα απανωτά κρούσματα γρίπης , η κατάσταση αν μη τι άλλο προκαλεί… πονοκεφάλους!

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και μία ΕΔΕ. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους ο διοικητής του νοσοκομείου Αθ. Μητσιός  σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα που αφορά σε λέκτορα που είχε τοποθετηθεί στην Παιδιατρική κλινική και αποδεσμεύτηκε ήδη από τα ιατρικά του καθήκοντα, προκειμένου να διερευνηθεί εάν η παρουσία του «… ήταν η ενδεδειγμένη σε σχέση με τις αποδοχές του».

Πολύ προσεκτικός στην τοποθέτησή του ο διοικητής του νοσοκομείου αρνήθηκε να επεκταθεί περαιτέρω, ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν οι ψίθυροι που θέλουν το συγκεκριμένο λέκτορα να απολαμβάνει για σημαντικό χρονικό διάστημα ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό (bonus, επιδόματα κλπ)χωρίς να έχει την ενδεδειγμένη παρουσία  στην κλινική, την  ώρα το όνομά του  φέρεται να εμπλέκεται σε συνεργασία με μεγάλο ιατρικό κέντρο των Αθηνών.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα αποτελέσματα καθώς και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ