Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ. ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΤΗΣ

γερακούδηΤην άποψη ότι για όσο διάστημα παραμείνει στη θέση της όπως της έχει ζητηθεί από τον αρμόδιο υπουργό, μετά την υποβολή της παραίτησής της θα πρέπει να παραμείνουν και τα άτομα στη γραμματεία του γραφείου της που εργάζονται χωρίς ωράριο από το πρωί ως το βράδυ, εκφράζει με δήλωσή της στο paidis.com, η παραιτηθείσα γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Καλλιόπη Γερακούδη.

Σύμφωνα με την κ. Γερακούδη η σύμβαση της συνεργάτιδάς της που εκτελεί χρέη γραμματειακής υποστήριξης θα λήξει αυτοδίκαια με την αποχώρηση της ίδιας από τη θέση, και ως εκ τούτου για όσο διάστημα παρέχει τις υπηρεσίες θα πρέπει να πληρώνεται. Μάλιστα υποστηρίζει ότι ξέσπασε θόρυβος για το τίποτα αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά παρά την παραίτησή της, όπως της έχει ζητηθεί από τον υπουργό, καθημερινά καλείται να υπογράφει αποφάσεις είτε για την πρόσληψη συμβασιούχων με δίμηνες συμβάσεις στους δήμους, ή για την έγκριση επενδύσεων.

“Δηλαδή κανένας δεν ενοχλείτε με αυτές τις πράξεις αλλά ενοχλήθηκε που μία ανανέωση σύμβασης μιας εργαζόμενης για λίγες ημέρες ώστε να πληρωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρει”, αναρωτήθηκε η κ. Γερακούδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ