ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΜΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 31ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

μπασκΤην Τετάρτη το βράδυ έγινε στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 31ο πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων. Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για την νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο Αν/ρχος Αθλητισμού κ. Αλ.  Μπατζανούλης αφού καλωσόρισε τους υπευθύνους των ομάδων τόνισε ότι «ο σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός. Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριάντα χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε.

Σκοπός της νέας Δημοτικής αρχής είναι η εξάπλωση του μαζικού αθλητισμού και σε άλλα αθλήματα και γυμναστήρια της πόλης μας και θα είναι κοντά σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλούμενοι στα προγράμματα του Δήμου».

Παρών στη συγκέντρωση έδωσαν ο Δημ. Σύμβουλος κ. Αναστασίου Μιχ. και το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων κ. Σουλούκος Σωτ.

Στην συνέχεια έγινε η κλήρωση και οι ομάδες χωρίστηκαν σε τέσσερις (4) ομίλους που θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα του ενός γύρου. Στην Β΄ φάση οι τρείς πρώτοι του κάθε ομίλου θα συγκροτήσουν την Α1 κατηγορία και οι υπόλοιπες την Α2 κατηγορία.

Ενδιάμεσα θα ισχύσει και ο θεσμός του κυπέλλου με συμμετοχή και κλήρωση όλων των ομάδων.

Οι αγώνες  θα αρχίσουν στις 17 και 19 Φεβρουαρίου  με την 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία της διεύθυνσης όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των ομάδων τους στο νέο πρωτάθλημα.

 

ΟΜΙΛΟΙ

1ος Όμιλος 2ος Όμιλος 3ος Όμιλος 4ος Όμιλος
ΔΕΥΑΛ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΙΑΤ ΕΠΙΣ/ΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΕΙΟΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΕΙ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ
ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ ΕΒΕΛ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΥΦΛ
ΠΥΛ ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ ΕΘΝ. ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ANIMUS COSMOS PROFIL  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ