ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

ΑΙΜΟΔ1Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” για την τοπική ημέρα Γιορτής και Τιμής των Αιμοδοτών του Αμπελώνα. Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν:
Τον ομαδικό εκκλησιασμό των αιμοδοτών στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμπελώνα με επιμνημόσυνη δέηση και αρτοκλασία.
Την καθιερωμένη ευχή για το Νέο Έτος από τους ιερείς της πόλης και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Μια σύντομη παρουσίαση της όλης πορείας και του έργου της Αιμοδοσίας και του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” στα 24 χρόνια λειτουργίας των και την προοπτική τους για το μέλλον.
Τους χαιρετισμούς και τις ευχές από τον Παπα-Νεκτάριο, το Δήμαρχο Τυρνάβου κ. Παν. Σαρχώση, τον Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Δημ. Παπαδημόπουλο και τον Προϊστάμενο του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Λάρισας κ. Γιάννη Βλάνδο.

ΑΙΜΟΔ3Τις βραβεύσεις 60 νέων αιμοδοτών με το ειδικό Δίπλωμα Τιμής για νέους αιμοδότες, που στη διετία 2013-2014 ξεκίνησαν να δίνουν αίμα στο Σύλλογο “Η ΕΛΠΙΔΑ”, από τους οποίους οι 4 είναι κάτω των 25 ετών και 5 αιμοδοτών με πάνω από 40, 45 και 50 φιάλες αίμα.
Τις ευχαριστίες του Συλλόγου σε 5 ιδιώτες, 2 Φορείς και 3 επιχειρήσεις που στη διετία 2013-2014 ενίσχυσαν το Σύλλογο με πάνω από 100,00 ευρώ.

Την έγκριση των πεπραγμένων και του οικονομικού απολογισμού του Συλλόγου για τη διετία 2013-2014 από τη Γ.Σ. και την απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
ΑΙΜΟΔ2Την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Γ.Σ. στα όργανα διοίκησης του Συλλόγου και την ομόθυμη και ομόφωνη ανάθεση της ευθύνης να διαχειριστούν την τύχη του Συλλόγου “Η ΕΛΠΙΔΑ” με την ίδια σύνθεση και για τη νέα διετία 2015-2016.ΑΙΜΟΔ4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ