ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ

Ανακοίνωση της επιτροπής στήριξης της κυβέρνησης για να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις

λαόςΤη Δευτέρα 9/2/2015 συγκροτήθηκε Επιτροπή Στήριξης για την εφαρμογή των προεκλογικών εξαγγελιών της κυβέρνησης. Ως στόχο της έθεσε την υποστήριξη της κυβέρνησης α) κινηματικά ώστε να δυναμώσει η λαϊκή υποστήριξη στις δύσκολες διαπραγματεύσεις της με τους δανειστές για το χρέος και να εφαρμοστεί άμεσα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και β) προγραμματικά με την εμβάθυνση των θέσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και την εξειδίκευσή τους στην περιοχή μας. Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Θα είμαστε όμως εδώ και για να αντιδράσουμε σε πιθανές παραλείψεις αλλά και για να ασκούμε και εποικοδομητική κριτική εκεί που είναι αναγκαίο.

Η λειτουργία της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ είναι ανοικτή και οι αποφάσεις λαμβάνονται στις συνελεύσεις των μελών.

Ως πρώτη πολιτική πρωτοβουλία Καλούμε τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες για μαζική συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό κάλεσμα «ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ» την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, ημέρα που θα διεξαχθεί και η συνεδρίαση του έκτακτου Eurogroup, όπου θα συζητήσει το ζήτημα της Ελλάδαςγια να σταλεί ένα μήνυμα τερματισμού της λιτότητας.

Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.  Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.  Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί που τα εκπροσωπούν αι να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Καλούμε, επίσης, τους φορείς της Λάρισας να συμπαρασταθούν, ανεξάρτητα από κομματικές ή πολιτικές πεποιθήσεις και να συμμετέχουν ενεργά στην κινητοποίηση – συγκέντρωση της Τετάρτης”.    

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com