ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

Η Δ.Α. καλεί τους δημότες να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση της Λάρισας

τυρναβοςΑνακοίνωση – κάλεσμα στήριξης των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται σήμερα σε όλη τη χώρα υιοθέτησε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου ύστερα από πρόταση που κατέθεσε στο σώμα ο δήμαρχος Παναγιώτης Σαρχώσης.

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” διαφώνησε με την πρόταση του δημάρχου ενώ από τη συνεδρίαση απουσίαζε η παράταξη “Δράση Πολιτών”. Το κείμενο που υιοθετήθηκε έχει ως εξής:

«Με αφορμή τις διαπραγματεύσεις της νέας Ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμικούς εταίρους της χώρας και τις εκδηλώσεις  στήριξης που προγραμματίζονται σε όλη τη χώρα καλούμε τους συμπολίτες του Δήμου Τυρνάβου στη συγκέντρωση που θα γίνει σήμερα Τετάρτη το απόγευμα στη Λάρισα.

Δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στην προσπάθεια της κυβέρνησης να αναστραφούν τα καταστροφικά για την κοινωνία  και την οικονομία αποτελέσματα των πολιτικών που εφαρμόστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ήρθε η ώρα να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα  ενάντια στη  λιτότητα και τα μνημόνια και υπέρ της Δημοκρατίας και της προκοπής. Επιλέγουμε να  ζήσουμε με αξιοπρέπεια. Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την  υποστήριξή τους  στον αγώνα του Ελληνικού Λαού και της Ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ