ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΙΓΑΝΗΣ

IMG_3664Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση  την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015  στο ΚΑΠΗ Αιγάνης του Δ.Τεμπών  με αφορμή την κοπή πίτας για το νέο έτος 2015. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και τα μέλη των ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να απολαύσουν το καφεδάκι τους μαζί με τον Δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος κ.Κωνσταντίνος Κολλάτος ευχήθηκε καλή χρονιά στους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ και δήλωσε  σαν Δημοτική αρχή θα ειμαστε δίπλα σας σε οτι χρειαστείτε ,η πόρτα του γραφείου μου θα ειναι πάντα ανοιχτή ,ωστόσο θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα  ΚΑΠΗ και σε αυτο ,το σημείο να ευχαριστήσω το προσωπικό του ΚΑΠΗ που στηριζει αυτην την προσπάθεια και ειναι δίπλα σας .

IMG_3624Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ.Χρήστος Τσάτσαρης ,οι Δημοτικοί Συμβουλοι Βασίλειος Ζάχος ,Αχχιλέας Διψάνας ,Ευθύμιος Μπουζέκης ,Ξανθή Ζησάκη , ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών κ.Λάμπρος Ζάρρας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας Ζαφείρης και το μέλος Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου και αλλοι πολλοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ