Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

τσιόπαςΑμεση ήταν η απάντηση της δημοτικής αρχής του Τυρνάβου στα παράπονα που κάνουν κάτοικοι του Αμπελώνα για τις καμένες λάμπες στο κομμάτι της πλατείας μεταξύ εκκλησίας και πέτρινου δημαρχείου. Οπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Χρήστος Τσιόπας η δημοτική αρχή και γνωρίζει και προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα. Μάλιστα επισημαίνει ότι ήδη ξεκίνησαν παρεμβάσεις σε όλο το δίκτυο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά στην απάντηση αναφέρονται τα εξής:

“Μεγάλα  και χρόνια προβλήματα παρουσιάζουν οι ηλεκτρολογικές  εγκαταστάσεις των δημοτικών χώρων (πάρκα, πλατείες, κ.λπ.) στην πόλη του Αμπελώνα. Οι χαλασμένοι ηλεκτρολογικοί πίνακες,  τα κατεστραμμένα ηλεκτρολογικά κιβώτια, οι επικίνδυνες ηλεκτρολογικές συνδέσεις είναι η εικόνα που επικρατεί.  Αποτέλεσμα αυτού είναι να παρουσιάζονται συχνά βραχυκυκλώματα που εγκυμονούν  κινδύνους για τους δημότες και κυρίως για τα παιδιά, με ταυτόχρονη καταστροφή του ηλεκτρολογικού υλικού ( λάμπες κ.λπ.)

Η Δημοτική αρχή λαμβάνοντας υπόψη την επικινδυνότητα των εγκαταστάσεων, προχώρησε στην καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, η  οποία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ενώ ξεκίνησαν οι επισκευές των πιο επικίνδυνων εξ αυτών. Το κόστος των εργασιών ανέρχεται ήδη σε μερικές χιλιάδες ευρώ και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Το πρόβλημα δε, της αντικατάστασης των λαμπτήρων στην πόλη του Αμπελώνα, θα εξομαλυνθεί με την ολοκλήρωση των  διαγωνισμού προμηθειών από τις υπηρεσίες του Δήμου”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ