Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ: ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

FullSizeRenderΣτην κοπή της πίτας του Συλλόγου  Δρυάς που πραγματοποιήθηκε  στην Ελάτεια και στο Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κωνσταντίνος  Κολλάτος .

Εκτός από τον χαιρετισμό  του για καλή Χρονιά στα μέλη του Συλλόγου, η συζήτηση δεν ήταν  άλλο από την πρόταση ανάδειξης και αξιοποίησης της Κοιλάδας των Τεμπών που πραγματοποιήθηκε  στην από κοινού εκδήλωση Περιφέρειας και Δήμου από το μελετητικό γραφείο του κ. Κατσαρού.

Μια πρόταση που ως κύριο χαρακτηριστικό αντιμετωπίζει την Κοιλάδα ως ένα ενιαίο πάρκο ,στο οποίο μπορεί ο επισκέπτης να αναπτύξει διάφορες δραστηριότητες , όπως διέλευση της κοιλάδας μέσα από μονοπάτια, με την δρεζινα των Τεμπών ,με ποδήλατο με το ποταμόπλοιο ,επενεργεί ποίηση των πηγών νερού ,ανάδειξη του αρχαιολογικού τουρισμού, επισκέψεις στο χώρο της Δρυας, στη δριστέλα Μαργκά, πολιτιστικές εκδηλώσεις.

IMG_3641Και όλα αυτά τα παραπάνω είναι ένα μεγάλο στοίχημα και για τον Δήμαρχο Τεμπών  άλλα και για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας που  και οι δυο τους, το έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ