ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΧΗ

unnamedΟ βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και την ψήφο εμπιστοσύνης σ’ αυτή, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι στιγμές που ζούμε είναι κρίσιμες. Κρίσιμες για τη χώρα και την πορεία της, κρίσιμες για το μέλλον των παιδιών μας.  Η έκβαση της διαπραγμάτευσης που είναι σε εξέλιξη, μιας διαπραγμάτευσης που αφορά την χώρα ολόκληρη και όχι την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα καθορίσει την πορεία μας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα προσδιορίσει αν η Ελλάδα θα συνεχίσει να κινείται εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου ή αν θα αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που καλό είναι ούτε καν να τις σκεφτόμαστε.

Υπό αυτή την έννοια, και όσο είναι σε εξέλιξη η εθνική διαπραγμάτευση στο εξωτερικό, το εθνικό συμφέρον μας επιτάσσει να μην αντιπαρατεθούμε στο εσωτερικό. Τα όσα είδαμε και ακούσαμε το τελευταίο τριήμερο στη βουλή, στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, σηκώνουν μεγάλη συζήτηση. Υπάρχουν πολλά σημεία, όπως αυτά προκύπτουν από τις τοποθετήσεις των κυβερνητικών στελεχών, τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις, άλλα που προϊδεάζουν την επιστροφή στο παρελθόν του παλαιοκομματισμού και αρκετά που δημιουργούν φόβο και ανησυχία. Για όλα αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε σύντομα και μάλιστα με πολλές λεπτομέρειες. Οι ενστάσεις, οι προβληματισμοί και οι διαφωνίες μας τελούν εν ισχύ. Τώρα, συντασσόμαστε στο πλευρό της κυβέρνησης και δίνουμε όλοι μαζί την εθνική μάχη».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ