ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

4ΟΔΗΜΟΤΙΚΟΣτην γεμάτη αίθουσα του FunClub Τούμπα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου.
Η συνάντηση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της Προέδρου του Συλλόγου Κατερίνας Στουμπογιάννη-Σιούλα, η οποία αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από μέρους του Συλλόγου για προσφορά και καλή συνεργασία σε θέματα του σχολείου.

Μάλιστα προέτρεψε και τους παρευρισκόμενους να γίνουν πιο ενεργά μέλη του Συλλόγου και να μην είναι παρόντες μόνο σε γιορτές και συνεστιάσεις.
Στη συνέχεια με μια σύντομη και περιεκτική παρουσίαση για τα πεπραγμένα του Συλλόγου η πρόεδρος ανέφερε ότι:

1)      Ο Σύλλογος ανέλαβε την αγορά εκτυπωτή leiser για το σχολείο

2)      Αγόρασε κουρτίνες και κουρτινόξυλα για τις αίθουσες του κάτω ορόφου του σχολείου

3)      Αγόρασε δύο CDplayers

4)      Ανέλαβε τη φιλοξενία των συντελεστών της παράστασης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας

5)      Πρόσφερε συμβολικό δώρο σε όλους τους μαθητές για τα Χριστούγεννα

6)      Ανέλαβε την εκτύπωση του αναμνηστικού λευκώματος για την ΣΤ Τάξη καθώς και την δημιουργία των DVD με φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών .

7)      Ανέλαβε το κόστος για την κατασκευή κουκλοθεάτρου που χρησιμοποιήθηκε σε δραστηριότητες του σχολείου.

8)      Προμήθευσε το σχολείο με είδη καθαριότητας

9)      Ανέλαβε τη συμμετοχή του σχολείου μας στις εκδηλώσεις για το Καρναβάλι του Δήμου Τυρνάβου

10)  Συμμετείχε στις δραστηριότητες του σχολείου για την «Υιοθέτηση του Πάρκου» του Αγ Παντελεήμονα μπροστά από το σχολείο.

Η πρόεδρος έκλεισε τη σύντομη ομιλία της  με ευχαριστίες προς τον Διευθυντή του σχολείου, Κωνσταντίνο Νάστα, και το Σύλλογο Διδασκόντων για τη συνεχή και δημιουργική συνεργασία σε θέματα και προβλήματα που παρουσιάζονταν ή υποχρεώσεις που αναλάμβανε το σχολείο.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ