ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΨΕ Ο ΜΕΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ

FullSizeRender(1)Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελάτειας το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 στην ταβέρνα (Ο ΖΑΧΟΣ) στην Όσσα.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Ε.Σ. Ελάτειας με την ευλογία του Αιδεσιμότατου πατέρα Πορφύριου Γκόλαντα αλλά και η βράβευση των παιδιών του χωριού μας που περάσανε σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Στην  ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που στηρίζουν με την παρουσία τους τον Μορφωτικό Σύλλογο ,και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεια και ευτυχία  στον καθένα προσωπικά.

FullSizeRender(2)Ακόμη ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου που στηρίζει τους Μορφωτικούς Συλλόγους σε αυτές τις δύσκολες εποχές . Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτρης Τσέτσιλας όπου μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Τεμπών. ο Αντιδήμαρχος κ.Κωνσταντίνος  Νταφούλης ,ο Πρόεδρος το ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Γεώργιος Μανώλης  και πολλοί άλλοι. Στην συνέχεια την παράσταση κλέψανε τα χορευτικά του Συλλόγου .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ