ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

μπουρανιΤην διαφωνία τους για την πρόθεση της δημοτικής αρχής του Τυρνάβου να στήσει τέντα εκατοντάδων τ.μ. στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου για τις εκδηλώσεις της Αποκριάς και της Καθαρής Δευτέρας εξέφρασαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης που καταψήφισαν τη σχετική πρόταση της δημοτικής αρχής.

Οπως ανέφερε στη συνεδρίαση ο επικεφαλής της παράταξης Στέλιος Χατζηκράχτης η ενέργεια αυτή εγκυμονεί κινδύνους τόσο για τη φυσιογνωμία των εκδηλώσεων, όσο και για το γεγονός ότι δημιουργούνται επαγγελματίες δύο ταχυτήτων στον Τύρναβο, με συνέπεια να αναπτυχθούν κόντρες μεταξύ τους με ευθύνη της δημοτικής αρχής

Ο κ. Χατζηκράχτης τόνισε ότι η εγκατάσταση της τέντας δημιουργεί κακό προηγούμενο για το τυρναβίτικο καρναβάλι και το μπουρανί που θα πρέπει να διατηρήσουν τα χαρακτηριστικά που απέκτησαν στο πέρασμα των χρόνων.

Τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης ξεκαθάριζαν μετά τη συνεδρίαση ότι δεν θα μπορούσαν να ψηφίσουν μια τέτοια πρόταση, καλώντας τη δημοτική αρχή να πάρει πίσω την απόφαση για την τοποθέτηση της τέντας και τονίζοντας ότι και ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Δ. Κουτσίνας καταψήφισε την πρόταση της δημοτικής αρχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ