ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ

Μεγάλη επιτυχία για τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Κρήτης , το CondeNastTravellerβραβεύει την Eucrasia!

award_2015 (2)Μια εξαιρετική διάκριση για τον Τουρισμό Υγείας στον τομέα της καινοτομίας και της διεθνούς επιχειρηματικότητας έφερε στη χώρα μας η εταιρεία Μεσογειακή Ευκρασία (eucrasia.com), η οποία, σε συνεργασία με τα Six Senses Spa Greece  και τα Elounda S.A. Hotels & Resorts, κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του κόσμου, στην κατηγορία «Μost progressive detox».

Το βραβείο παρέλαβαν στις 3/2/2015 στο Λονδίνο για την Μεσογειακή Ευκρασία οι  ιδρυτές της Γιώργος Λέων και Κλήμης Ασίκογλου και για τα Elounda S.A. Hotels & Resorts ο κος Ηλίας Κοκοτός.

Η Μεσογειακή Ευκρασία, με την διεθνή αυτή αναγνώριση, έρχεται να ενδυναμώσει το σύγχρονο ελληνικό τουριστικό προϊόν, στοχεύοντας στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλού οικονομικού επιπέδου που αναζητούν την επιστροφή στις ρίζες πανάρχαιων θεωριών και ευ τρόπων απόλαυσης της ζωής.

Τα βραβευμένα προγράμματα της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΥΚΡΑΣΙΑ ονομάζονται IMMOΤ (Ιnteligent Μediterannean Μetabolic Οmoiostasis Τherapies / έξυπνες μεσογειακές μεταβολικές ομοιοστατικές θεραπείες) και βασίζονται στην ολιστική ιπποκρατική θεωρία περί ρύθμισης των μεταβολικών οδών με φυσικά μέσα, δηλαδή  διατροφή, άσκηση, χαλάρωση και αποκατάσταση.

Τα προγράμματα υλοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένα τουριστικά θέρετρα υψηλού επιπέδου ενώ παράλληλα υποστηρίζονται από ειδικά κέντρα μεταβολισμού, άσκησης και διατροφής της Ελλάδος με τη συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων ερευνητών, ακαδημαϊκών και επιστημόνων από το χώρο της προληπτικής ιατρικής.

Η καινοτόμος τεχνογνωσία της επιστημονικής μεθοδολογίας τους είναι το αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας στο χώρο των  βιολογικών επιστημών, σε συνεργασία με τα Τμήματα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας ( ερευνητική ομάδα καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα) καθώς και της Τοξικολογίας και  Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης ( ερευνητική ομάδα καθηγητή Αριστείδη Τσατσάκη).

Η Μεσογειακή Ευκρασία έρχεται για να συνδέσει την «αρχαία γνώση» με την επιστήμη, την παράδοση και την εμπειρία με την τεχνολογία με κύριο στόχο την αποκατάσταση της ισορροπίας του ανθρώπου με την φύση του!

Ο διαγωνισμός του εγκυρότερου διεθνώς φορέα τουρισμού Conde Nast Traveller αποτελεί θεσμό για τον τομέα του Τουρισμού και φέτος για πρώτη φορά, ανάδειξε ως κορυφαία μια ελληνική καινοτόμο εταιρία στον Τουρισμό Υγείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ