ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

διοδιαΣαφές μήνυμα για κατάργηση των διοδίων έστειλαν στη νέα κυβέρνηση, αυτοδιοικητικοί από όλη τη Θεσσαλία οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου και συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Βόλου.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη, στην οποία μεταξύ άλλων ήταν παρόντες η αντιπεριφερειάρχης Δ. Κολυνδρίνη αλλά και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γ. Κωτσός, αναμένεται να συγκροτηθεί επιτροπή η οποία θα συναντηθεί άμεσα με τον υπουργό κ. Γ. Σταθάκη, για να του μεταφέρει το αίτημα της κατάργησης των διοδίων, ενώ σε νέα σύσκεψη που θα ακολουθήσει τη συνάντηση θα εκτιμηθούν τα αποτελέσματά της και ανάλογα θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Εκείνο πάντως που ξεκαθαρίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη είναι ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή η ύπαρξη τριών διοδίων στα όρια της Θεσσαλίας και μάλιστα με ιδιαίτερα υψηλό τίμημα, αφού αναγκάζει την πλειοψηφία των οδηγών να χρησιμοποιεί τους παράδρομους με τους όποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τόσο των διερχόμενων οδηγών όσο και των κατοίκων των περιοχών αυτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ