ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΑΝΕΛ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

10984857_10203459958289565_636374020_nΣε εξαιρετικό κλίμα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από όλη την Θεσσαλία έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ παρουσία του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Βασιλείου Κόκκαλη και της εκπροσώπου Τύπου του κινήματος Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την εκπρόσωπο κα.Μαρίνα Χρυσοβελώνη που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφερόμενη στον αγώνα των ΑΝ.ΕΛ δήλωσε ότι ήταν ένας σκληρός αγώνας που όμως δικαιώθηκε.

Από την πλευρά του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ.Βασίλειος Κόκκαλης τόνισε:

«Είμαστε οι εγγυητές στην κυβέρνηση εθνικής και κοινωνικής σωτηρίας της πατρίδας μας. Η εντολή του ελληνικού λαού εκτός από νωπή ήταν και είναι ξεκάθαρη.

Τέλος στις πολιτικές της εξαθλίωσης του λαού, τέλος στην συνέχιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ναι στην επαναφορά της νομιμότητας, ναι στο κράτος δικαίου και στην ισονομία.

Οι  ‘’Ανεξάρτητοι Έλληνες’’  καταφέραμε το ακατόρθωτο, να πάμε κόντρα στις δημοσκοπήσεις έχοντας τον λαό όμως με το μέρος μας και μας δικαίωσε.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούμε σε πολλά. Συμφωνήσαμε όμως πως προέχει η ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης και η σωτηρία της πατρίδας μας, γι’ αυτό το λόγο τα πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθούνε θα έχουν αυτόν τον σκοπό, την ανάσα του Έλληνα φορολογούμενου, του δανειολήπτη, του αγρότη, του ελεύθερου επαγγελματία και την αποκατάσταση των αδικιών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Τελικά είμαστε το αναγκαίο καλό για την κυβέρνηση εθνικού και κοινωνικού σκοπού, είμαστε το αναγκαίο καλό για όλους τους Έλληνες και σ΄ αυτήν μας την προσπάθεια θέλουμε και επιδιώκουμε την συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ