ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΤΥΡΝΑΒΟςΣπουδαία νίκη με 1 – 0 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς πέτυχε σήμερα στο Αλκαζάρ ο Τύρναβος, που θα μπορούσε να πετύχει μεγαλύτερο σκορ αν οι παίκτες ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και αν ο διαιτητής δεν έκανε τραγικά λάθη όπως στην περίπτωση ενός πέναλτι υπέρ του Τυρνάβου που δεν το καταλόγισε.

Με τη σημερινή νίκη η ομάδα του Απ. Χαραλαμπίδη έβαλε τις βάσεις για την παραμονή στη κατηγορία και πλέον ατενίζει πιο αισιόδοξα το μέλλον της.

Η ομάδα του Τυρνάβου μπήκε στο γήπεδο με όρεξη και με διάθεση να πάρει το παιχνίδι και κατόρθωσε να πετύχει γκολ στο 21’ με τον Παπασάββα ο οποίος πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή των Ποντίων ύστερα από σέντρα του Κυριάκου.

Η πίεση του Τυρνάβου συνεχίστηκε και μετά το γκολ και η ομάδα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 32 όταν ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε κραυγαλαίο πέναλτι σε βάρος του Ποκόγκ ο οποίος ενώ είχε περάσει και τον τερματοφύλακα ανετράπη.

Η Καλαμαριά στη  συνέχεια είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά το φάουλ που εκτέλεσε στο 41’ ο Νατσιόπουλος βρήκε το δοκάρι του Πρίφτη ο οποίος στη συνέχεια έδιωξε την μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με τον Τύρναβο να υπερέχει και να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να δημιουργεί κάποιες κλασσικές ευκαιρίες, μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο όταν οι Οττα και Ποκόγκ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Με λάθη η διαιτησία του Μιχαηλίδη (Βοιωτίας) και των βοηθών του Βαφειάδη και  Διπλάρη (Καρδίτσας).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απ. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης, Κυριάκος (69′ Όττα), Καραμανλής, Ποκόνγκ, Γεωργίου, Γκούρτσας (79′ Χαλούλος), Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας (55′ Ιβανίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Π. Διλμπέρης): Παπαδόπουλο Παν., Παπαδόπουλος Θεοδ., Χατζηηλιάδης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός (Παπαδόπουλος Β.), Μπιτσάκος, Φιγκερόα, Νατσιόπουλος (59′ Καπετάνος), Αναστασίου, Παναγιωτούδης (46′ Ευσταθίου), Καράμπελας.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

βαθμολογια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ