ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ Ρ. ΚΟΜΗΤΣΑ

κομητσαςΚατόπιν αιτήσεως του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών», Ρίζος Κομήτσας ζήτησε την αναβολή της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ για την οικονομική κατάσταση του Δήμο και των νομικών προσώπων την ημέρα παράδοσης στη νέα Δημοτική Αρχή (31.8.2014), σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Κιλελέρ.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση ως λόγο της αναβολής επικαλείται το γεγονός ότι δε γνωρίζει τις εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών – λογιστών τις οποίες ζητεί να του κοινοποιηθούν για να μελετήσει τα στοιχεία που περιλαμβάνουν. Κατόπιν τούτου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αχιλλέας Βαρδακούλης κάνει δεκτή την αίτηση του για αναβολή της συζήτησης και επιφυλάσσεται  να ορίσει νέα ημερομηνία συζήτησης του θέματος σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση του δήμου: “Σε κάθε περίπτωση πάντως κατατίθεται το γεγονός ότι η απόφαση για τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της οικονομικής κατάστασης  του Δήμου και των νομικών προσώπων πάρθηκε ύστερα από δημόσια επιστολή της «Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών του Δήμου Κιλελέρ» στον τοπικό τύπο (εφημερίδα «Ελευθερία» 6.2.15) με την οποία ζητούσε από το δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο «…άμεσα να συγκαλέσει ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου παρουσία του ορκωτού λογιστή να εκτεθούν όλα τα στοιχεία και οι συμπολίτες μας, παρουσία όλων μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους». Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανταποκρίθηκε αμέσως στο παραπάνω αίτημα.

Επιπροσθέτως, δηλώνεται ότι οι εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών – λογιστών ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στη δημοτική αρχή στις 15 Δεκεμβρίου 2014 και ήταν στη διάθεση των δημοτικών συμβούλων της μείζονος της και της ελάσσονος αντιπολίτευσης”.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ