ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ!

γερμανουΗ Ναταλία Γερμανού φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «YOU» και μίλησε για τις σχέσεις με μικρότερους άντρες αλλα και για τους συντρόφους της ζωής της, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Πως είναι στις σχέσεις της η παρουσιάστρια;

«Δεν είμαι των άρρωστων καταστάσεων. Τα αρρωστημένα πάθη μού προκαλούν απέχθεια», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Ερωτικά δουλεύει πιο πολύ εγκεφαλικά ή πρέπει να της κάνει “κλικ” στο μυαλό;

«Δυστυχώς θα μου άρεσε να ανήκω στις γυναίκες που η όραση δεν παίζει ρόλο και όσο άσχημος αν είναι ο άλλος θα με γοήτευε το μυαλό και η καλοσύνη! Θα μου άρεσε να ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Δεν ανήκω όμως…», παραδέχτηκε η ίδια, τονίζοντας πως εκείνη δεν θα φλερτάρει ποτέ πρώτη.

Οι άντρες ήταν ένα “παιχνιδάκι” στη ζωή της;

«Όχι, δεν διάλεξα ποτέ στη ζωή μου άντρες “παιχνιδάκια”. Κανείς δεν υπήρξε “παιχνιδάκι”. Ήταν άντρες με προσωπικότητα και με πολύ καλά στοιχεία. Δεν με ενδιέφερε αν είχε στο πορτοφόλι του 50 και στην τράπεζα 200. Ή αν είχε εξουσία. Με ένοιαζε αν η σχέση μας ήταν καθαρή, αν ήταν τίμιος απέναντί μου, αν ήταν ειλικρινής. Και αυτό, πλέον, που μετράω περισσότερο στις σχέσεις μου όσο μεγαλώνω είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ άλλο το ροζ παραμύθι, δεν μου αρέσει, το βαριέμαι».

Τέλος, αποκάλυψε αν θα έκανε ποτέ σχέση με παντρεμένο, λέγοντας:

«Λοιπόν, έχω κάποιους κανόνες ηθικής οι οποίοι είναι απαράβατοι: Το να είσαι με μικρότερο δεν είναι ανήθικο, το να παίζεις, όμως, με παντρεμένο είναι πάρα πολύ ανήθικο! Η διαφορά ηλικίας θεωρώ πως ξεπερνιέται αν και οι δύο το θέλουν. Δεν εξανάγκασα με το πιστόλι στον κρόταφο κάποιον να είναι μαζί μου. Εκείνοι έκαναν το πρώτο βήμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ