ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

προσφορά Κοινωνικό ΠαντοπωλείοΤην καθιερωμένη πλέον επίσκεψη προσφοράς στο Κοινωνικό Παντοπωλείο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησε το Φροντιστήριο Γερμανικών της κυρίας  Γεωργακοπούλου.

Οι μαθητές και οι  φίλοι  του φροντιστηρίου  επέδειξαν τον κοινωνικό χαρακτήρα τους, συγκεντρώνοντας σημαντική ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για τους απόρους που εξυπηρετούνται καθημερινά από τη συγκεκριμένη δομή.

Κάθε προσφορά και κίνηση αγάπης και συμπαράστασης είναι πολύτιμη για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876,  τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr) και με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.2410680243 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ’Οικονόμων 8Α.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ