Τ. ΚΟΥΙΚ: Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ

ΚΟΥΙΚΣχολιάζοντας τις δηλώσεις Σόιμπλε, ο υφυπουργός Επικρατείας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τέρενς Κουίκ είπε τα εξής:

«Ο Σόιμπλε να μην λυπάται για τους Έλληνες. Να λυπάται για τις πρακτικές του και την πολιτική του.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και η νέα κυβέρνηση θα εργαστούμε για να ξαναβρεί η Ευρώπη τον χαρακτήρα Αλληλεγγύης, Ισονομίας και Ισοτιμίας και να πάψει να είναι μια Ευρώπη μερκελοποιημένη ή γερμανοποιημένη».

«Οι Έλληνες έχουν πια ανεβασμένη ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό, ότι θα νομοθετεί πλέον η Βουλή των Ελλήνων και όχι η Βουλή της Τρόικας.

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε δύο παρεμβάσεις που έκανε σήμερα (16.02.15) ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη – ΑΝΤ1 και αργότερα στον Νίκο Χατζηνικολάου – REAL FM.

Παράλληλα υποστήριξε ότι στις αμέσως επόμενες ημέρες θα έρθει ένα πολύ σημαντικό πολυνομοσχέδιο, που το καταρτίζει η νέα Ελληνική κυβέρνηση, χωρίς e-mails, με στόχο την επανάκτηση του χαμόγελου στην ελληνική οικογένεια και την επανεκκίνηση της ελληνικής αγοράς.

Θα αφορά σε ένα σημαντικό πακέτο από τα όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και που συμπίπτουν απόλυτα με τα όσα προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι και το κύριο όχημα της κυβέρνησης.

Μέτρα που αφορούν τον ΕΝΦΙΑ, τους οφειλέτες Δημοσίου και των Ταμείων, τα «κόκκινα δάνεια», το «μπλοκάρισμα» των τραπεζικών λογαριασμών των επιχειρήσεων κ.λπ.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ