ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΖΗΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΛ.ΑΣ.Νέα παρέμβαση για το θέμα της έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης σε αστυνομικά τμήματα του νομού κάνει με επιστολή της η Ενωση Αστυνομικών Λάρισας καλώντας τα αρμόδια όργανα να κάνουν ουσιαστική έρευνα για να βρεθούν οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης. Στη νέα τους παρέμβαση αναφέρουν τα εξής:

Επί του θέματος έχουμε κάνει ήδη (2) γραπτές παρεμβάσεις τις οποίες και σας κοινοποιήσαμε, ενώ υπήρξαν και τηλεφωνικές μας επικοινωνίες για το ζήτημα. Ομοίως για το ίδιο θέμα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, έχουν λάβει γνώση τόσο οι αρμόδιοι παράγοντες του Αρχηγείου όσο και της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου.

Το αίτημα της ΔΑ Λάρισας είναι προεγκεκριμένο από το 1ο Τμ. της Δνσης Οικονομικών του Αρχηγείου μας από 30-1-15 και βρίσκεται για τη τελική έγκριση στην ΥΔΕ. Σήμερα 17-2-15 δεκαοχτώ (18) ολόκληρες μέρες μετά και ενώ υπάρχει το χρηματικό ποσό δεν υπάρχει έγκριση.

Ήδη με παρεμβάσεις μας στους Δήμους Ελασσόνας και Τεμπών λύθηκε, έστω και προσωρινά, το πρόβλημα έλλειψης θέρμανσης στα ΑΤ Ελασσόνας και Ραψάνης αντίστοιχα, με χορηγία ποσότητας πετρελαίου. Η λύση όμως είναι προσωρινή και από ώρες σε ώρες υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουν από θέρμανση και άλλες περιφερειακές υπηρεσίες του νομού.

Ως Σωματείο αναδείξαμε ως οφείλαμε το πρόβλημα προς όλες τις κατευθύνσεις, προσπαθώντας να βοηθήσουμε, επικουρικά, ώστε να βρεθεί μια λύση. Δυστυχώς όμως αυτό παραμένει. Ζητούμε από το Αρχηγείο να γίνει έρευνα για το που οφείλεται η τεράστια καθυστέρηση αλλά και για να εντοπιστούν τυχόν δυσλειτουργίες στο σύστημα έγκρισης δαπανών ώστε να τις διορθώσουμε προς όφελος όλων μας.

Δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που τις προσεχείς ημέρες κάποια υπηρεσία δεν έχει θέρμανση, θα προβούμε σε δυναμική διαμαρτυρία και προς τούτο ζητούμε τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας μας.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com