ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ –ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η βραδιά ανάγνωσης με θέμα «Πατριδογνωσία»

ΒΙΒΛΙΟΘΤο δεύτερο τεύχος του φυλλαδίου που εκδίδει κυκλοφορεί ενόψει και της αυριανής βραδιάς ανάγνωσης στον Αμπελώνα, ο όμιλος φίλων βιβλιοθήκης Τυρνάβου – Αμπελώνα. Πρόκειται για ένα καλαίσθητο φυλλάδιο με αξιόλογες πληροφορίες και στοιχεία για τη Θεσσαλία των προηγούμενων αιώνων.

Για τη δημιουργία του τεύχους προσέφεραν χορηγίες και  φωτογραφίες από το προσωπικό τους αρχείο, οι φίλοι του ομίλου: Κώστας Γκανάτσιος Βιβλιοπωλείο Υδρόγειος ,  Αποστόλης Γκανάτσιος, Physion action,  Αθανάσιος Λάκης φωτογραφείο Λακης , Γιώργος Λιλής Γυμναστήριο Αρμονία, Άκης Μπακόπουλος φωτογραφείο, Τάσος Ψύρρας βιβλιοπωλείο Ιδέες, Αγλαΐα Έξαρχου Studio Makigiaz   και Δημήτριος Τσάλτας αγιογράφος.

Την επιμέλεια είχαν οι Αναστάσιος Μάτος, Σωτήρης Μπλάνας και Χρίστος Σκούφας.

Για να δείτε το φυλλάδιο πατήστε ΕΔΩ

Βραδιά ανάγνωσης

Ο όμιλος “Φίλοι της Βιβλιοθήκης” που έχει στόχο την υποστήριξη των βιβλιοθηκών του Τυρνάβου και του Αμπελώνα και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους και τους ενδιαφερόμενους την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στις 8.30 το βράδυ, στον χώρο του ΚΑΠΗ στον Αμπελώνα σε μια βραδιά ανάγνωσης και διασκέδασης.

Η θεματική αυτή βραδιά έχει τίτλο “Πατριδογνωσία”. Οι «Φίλοι» διαβάζουν κείμενα λογοτεχνικά και περιηγητικά που μυθολογούν τον Αμπελώνα και την γύρω περιοχή. Η εκδήλωση πλαισιώνεται από διασκέδαση, μουσική, καλή παρέα και εύθυμη διάθεση.

Όπως και στις προηγούμενες ανάλογες εκδηλώσεις των «Φίλων» υπάρχει φροντίδα από τα μέλη του Σωματείου για το κρασάκι, τις μουσικές και τα διαβάσματα. Οι υπόλοιποι φέρτε την καλή σας διάθεση και φίλους για να ενταχθούν στην μεγάλη ομάδα των ανθρώπων που υποστηρίζουν τις Βιβλιοθήκες της περιοχής και προωθούν την ανάγνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ