ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ

φοιτηΚορυφώνεται η αγωνία για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη που αγνοείται εδώ και 11 ημέρες, αφού κανένα σημαντικό στοιχείο που θα μπορούσε να κατευθύνει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δεν προέκυψε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του 20χρονου Κρητικού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 6 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δυστυχώς η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στην περίπτωση του 20χρονου, δεν έριξε φως στο θρίλερ με την εξαφάνιση του, καθώς δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό στοιχειο από τις κλήσεις που έκανε ή δέχτηκε ο νεαρός το χρονικό διάστημα πριν την εξαφάνιση του.

H εφημερίδα «Espresso» επικοινώνησε με συγγενικό πρόσωπο του 20χρονου, τον ντετέκτιβ που προσέλαβε η οικογένειά του και τη δημοτική Αρχή, οι οποίοι αποκάλυψαν σημαντικές πτυχές από το θρίλερ της εξαφάνισης. Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι ότι στο δωμάτιο του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη φοιτητική εστία βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα που θα έπαιρνε μαζί του αν έφευγε με κάποιο σκοπό, όπως είναι το κινητό του, το πορτοφόλι του, η ταυτότητά του και το πάσο του.

Η Αστυνομία «ξεσκονίζει» το υλικό από κλειστά κυκλώματα σχεδόν από ολόκληρη την πόλη των Ιωαννίνων, ενώ οι συγγενείς έχουν κληθεί να δουν βίντεο μήπως τον αναγνωρίσουν. Ωστόσο δεν έχουν εντοπίσει βίντεο που να έχει καταγράψει κινήσεις του.

Ο θείος του Γιώργος Βιδιαδάκης, που βρίσκεται στην περιοχή και συμμετέχει στις έρευνες, επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησαν και από αέρος με ελικόπτερο οι έρευνες για τον ανιψιό του, τον οποίο χαρακτηρίζει καλό παιδί, χαμηλών τόνων, εσωστρεφή και ευγενικό: «Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται σε όλη την περιοχή, τη λίμνη και τα γύρω χωριά, μέχρι και την Κόνιτσα, συμμετέχουν η ΕΜΑΚ, ομάδα ερευνητών από την Κέρκυρα, εθελοντές από τα Ιωάννινα, τον Ερυθρό Σταυρό, οι Σαμαρείτες, όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας».

«Ο νεαρός είχε κάποια θέματα στη σχολή του με άλλους φοιτητές, αλλά ακόμα τα διερευνούμε όλα, όπως και τη σημαντική κατάθεση στην Αστυνομία ενός οδηγού λεωφορείου, που πιθανώς ανατρέπει την προηγούμενη με το σουβλατζίδικο. Αυτή μιλούσε για εμφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο μαγαζί γύρω στις 5.00 το απόγευμα της Παρασκευής. Το υλικό του κλειστού κυκλώματος που φέρεται να κατέγραψε τις κινήσεις του παλικαριού, όμως, δεν δίνει σαφή εικόνα για το αν είναι εκείνος» σημειώνει ο ντέντεκτιβ κ. Βρόσγος.

 

Πληροφορίες: Εφημερίδα Espresso

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ