ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 20ΧΡΟΝΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ

ΣΠΟΥΔΑΣΤΗςΣτο Μοναστηράκι της Αθήνας στρέφονται οι έρευνες των Αρχών για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη, σύμφωνα με πληροφορίες της Νέας Τηλεόρασης.  Μαρτυρίες κάνουν λόγο ότι ο σπουδαστής από το Ρέθυμνο εθεάθη το πρωί της Τρίτης στην πλατεία και στο σταθμό στο Μοναστηράκι.

Συγγενείς του νεαρού θα βρεθούν εντός της ημέρας στην πρωτεύουσα, προκειμένου να εξεταστούν τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα στο σταθμό του ηλεκτρικού και του μετρό, ενώ πιθανότατα θα δουν και το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής. Αν οι συγγενείς του 20χρονου δουν τον άνθρωπό τους, αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα στην υπόθεση εξαφάνισής του.

Εν τω μεταξύ η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στην περίπτωση του 20χρονου, δεν έριξε φως στο θρίλερ με την εξαφάνιση του, καθώς δεν προέκυψε κάποιο σημαντικό στοιχειο από τις κλήσεις που έκανε ή δέχτηκε ο νεαρός το χρονικό διάστημα πριν την εξαφάνιση του.

Η Αστυνομία «ξεσκονίζει» το υλικό από κλειστά κυκλώματα σχεδόν από ολόκληρη την πόλη των Ιωαννίνων, ενώ οι συγγενείς έχουν κληθεί να δουν βίντεο μήπως τον αναγνωρίσουν. Ωστόσο δεν έχουν εντοπίσει βίντεο που να έχει καταγράψει κινήσεις του.

Ο θείος του Γιώργος Βιδιαδάκης, που βρίσκεται στην περιοχή και συμμετέχει στις έρευνες, επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησαν και από αέρος με ελικόπτερο οι έρευνες για τον ανιψιό του, τον οποίο χαρακτηρίζει καλό παιδί, χαμηλών τόνων, εσωστρεφή και ευγενικό: «Στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται σε όλη την περιοχή, τη λίμνη και τα γύρω χωριά, μέχρι και την Κόνιτσα, συμμετέχουν η ΕΜΑΚ, ομάδα ερευνητών από την Κέρκυρα, εθελοντές από τα Ιωάννινα, τον Ερυθρό Σταυρό, οι Σαμαρείτες, όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας».

neatv.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ