ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ

ΣΕΧΔεκάδες παροιμίες και αποφθέγματα κυκλοφορούν σχετικά με τον τρόπο που σκέφτονται οι άνδρες. Ειδικά αν πρόκειται για το σεξ τότε οι γνωστές παραφράσεις και μεταφορές δίνουν και παίρνουν. Όμως τελικά κάνουν ή όχι πονηρές σκέψεις των ανδρών την ώρα του σεξ.

Έρευνα που πραγματοποίησαν οι επιστήμονες του  Κέντρου Πληροφόρησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) της Βρετανίας,  σε  5000 άντρες και γυναίκες προκειμένου να εξετάσουν τη σεξουαλική τους συμπεριφορά έδειξε ότι το ισχυρό φύλο την κρίσιμη εκείνη ώρα  τους  από το μυαλό τους περνούν διάφορες σκέψεις που σχετίζονται τόσο με τις αποδόσεις τους όσο  και με το τι βαθμό θα πάρουν  στη συνέχεια από το έτερο ήμισυ.

Συγκεκριμένα οι άνδρες που απάντησαν στο σχετικό ερωτηματολόγιο της έρευνας ένα ποσοστό που άγγιζε το 55% φαίνεται ότι τους απασχολεί το σενάριο  να συμβεί κάτι απρόοπτο και να μην μπορεί να αποδώσει στο σεξ ή να μην έχει τη διάρκεια που επιθυμεί.

Ένα ποσοστό που έφτανε με τα βίας το 25 % δεν δίστασε να απαντήσει ότι σκεφτόταν  μια πρώην ή  κάποιο διάσημο μοντέλο που είχε φαντασίωση να κάνει σεξ μαζί της.

Ένας στους τρεις άνδρες αποκάλυψε ότι την ώρα εκείνη δεν μπορούσαν να εστιάσουν στο ερωτικές περιπτύξεις αφού το μυαλό τους ήταν στο προφυλακτικό είτε γιατί ένιωθαν άβολα είτε γιατί αγωνιούσε μήπως συμβεί κάτι απρόοπτο.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε επίσης ότι δυο στους τρεις άνδρες τους απασχολεί έντονα το αν και κατά πόσο ικανοποίησαν σεξουαλικά το έτερο ήμισυ  ενώ φαίνεται ότι έχουν αγωνία για το πως θα βαθμολογηθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ