ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΙ ΓΙΟΙ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

πρετενπρωτΑνάμεσα στους στρατιώτες που έλαβαν φύλλο πορείας για τα σύνορα είναι ο γιος του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος είχε τοποθετηθεί μετά από την εκπαίδευσή του στο τάγμα ΓΕΕΘΑ και την Τρίτη έλαβε το φύλλο πορείας για μονάδα του Έβρου αλλά και γόνοι πολιτικών, όπως ο υιός του Χρήστου Πρωτόπαππα, που από την Αθήνα πήρε μετάθεση για την Κομοτηνή, σύμφωνα με το onalert.gr

Το ΓΕΣ έχει στείλει ήδη 1350 φύλλα πορείας σε στρατιώτες οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε μονάδες μεγάλων αστικών κέντρων,κυρίως στην Αττική και στην Πελοπόννησο.

Τα τηλέφωνα στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΣ εννοείται ότι έχουν σπάσει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, αφού η γραμμή που έχει δοθεί από την πολιτική ηγεσία είναι “καμία παρέμβαση”. Πόσο θα αντέξει το μέτωπο κατά του ρουσφετιού; Άγνωστο. Αλλά αν στηριχθεί πολιτικά η προσπάθεια υπάρχει ελπίδα να παταχθεί το ρουσφέτι.

Φυσικά είναι και ένα μήνυμα ισονομίας και ισοπολιτείας προς δύο άτομα που είχαν αναδειχθεί στους μεγαλύτερους μνημονιοφύλακες της χώρας και οι οποίοι επικαλούνταν για τους άλλους την ίση αντιμετώπιση επιφυλάσσοντας για τους ίδιους μία διαφορετική προνομιακή αντιμετώπιση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com