ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ

maurtelΣε αποκριάτικους ρυθμούς κινείται αυτές τις μέρες ο Δήμος Κιλελέρ. Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε 32 χωριά του Δήμου γίνονται υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ. Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στον Άγιο Γεώργιο θα πραγματοποιηθεί παιδική αποκριάτικη γιορτή με κλόουν και μουσική από dj.

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου οι απόκριες θα γιορταστούν με το παραδοσιακό άναμμα της φωτιάς στο Ψυχικό, Καλαμάκι, Νίκη, Αγναντερή – Αγροκήπιο (θα εμφανιστεί η παραδοσιακή Ορχήστρα του κ. Καλούση), Αρμένιο, Κραννώνα, Μέλισσα –Λοφίσκος, Κιλελέρ, Γλαύκη, Ελευθέριο, Νέο Περιβόλι, Ομορφοχώρι, Νίκαια (θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός σκωπτικού ανεκδότου), Νέες Καρυές, Νέα Λεύκη και Σωτήριο.

Την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου θα προσφερθούν στους επισκέπτες σαρακοστιανά εδέσματα (φασόλια, φακές, χαλβάς, τουρσί ελιές, ταραμάς) και άφθονο κρασί από τον οινοποιητικό συνεταιρισμό Τιρνάβου .

Οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας θα γίνουν στο Ζάππειο, Πλατύκαμπο, Ψυχικό, Μύρα, Καλό Νερό, Καλαμάκι, Μελία, Αχίλλειο,  Αρμένιο, Μέλισσα –Λοφίσκος, Κιλελέρ, Γλαύκη (παραδοσιακή ορχήστρα του κ. Μιχαλέ), Ελευθέριο, Νέο Περιβόλι, Βούναινα, Ομορφοχώρι, Νίκαια (ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής του κ. Δεληγιάννη, καρναβαλική μαθητική παρέλαση, κυνήγι του χαμένου θησαυρού και κλόουν), Νέες Καρυές (παραδοσιακή μουσική από την ορχήστρα του κ. Γκουγκίδη), Σοφό, Χαρά, Χάλκη, Μαυροβούνι (θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα Μαυροβουνίου), Άγιοι Ανάργυροι, Γαλήνη, Μελισσοχώρι και στο Δίλοφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ