ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ Η ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παραιτήθηκαν άλλοι δύο σύμβουλοι των ΣΥΝΕΚ

ελμεΣυνεχίστηκε και στη χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΛΜΕ η δυστοκία αναφορικά με την εκλογή προεδρείου, αφού μετά την οριστικοποίηση του ρήγματος μεταξύ των ΣΥΝΕΚ και των Παρεμβάσεων και ενώ υπήρξε αποδοχή της πρότασης της ΔΑΚΕ για αναλογικό προεδρείο, η πρόταση των ΣΥΝΕΚ για τη θέση του προέδρου δεν πήρε τις απαιτούμενες ψήφους.

Παράλληλα χθες πριν τη συνεδρίαση είχαμε τις παραιτήσεις δύο εκ των τριών συμβούλων που προέρχονται από τις ΣΥΝΕΚ των κ.κ. Ρεμπάπη και Παλούκα που είναι αιρετοί στο ΠΥΣΔΕ και το ΑΠΥΣΔΕ και τις θέσεις τους πήραν η κ. Μαγαλιού που προτάθηκε για τη θέση της προέδρου και ο κ. Δημόκας. Επίσης παραιτήθηκε ο σύμβουλος των Παρεμβάσεων κ. Διβράμης, στη θέση του επρόκειτο να έλθει ο κ. Κοντελές, αλλά επίσης παραιτήθηκε ως αναπληρωματικός αιρετός στο ΠΥΣΔΕ και στη θέση του ήλθε ο κ. Ρεπανάς.

Η πρόταση για πρόεδρο συγκέντρωσε μόλις 3 ψήφους αφού τα υπόλοιπα μέλη ψήφισαν λευκό.

Το ρήγμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη συνεδρίαση ο πρώην πρόεδρος και μέλος του νέου δ.σ. Δημήτρης Παπαδόπουλος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα επιβεβαιώνει το ρήγμα μεταξύ ΣΥΝΕΚ και Παρεμβάσεων αναφέροντας τα εξής:

Φέτος οι ΣΥΝΕΚ δεν συμφωνούν στο σημείο για την αξιολόγηση και στο αίτημα για αυξήσεις στους μισθούς (το οποίο προσθέσαμε φέτος …. ” αφού είναι πλέον αίτημα και της ΟΛΜΕ!!) . Εκτός όμως αυτού στην σημερινή συνεδρίαση άλλαξαν θέση πλέον και συμφωνούν με ΔΑΚΕ και ΠΕΚ ( ΠΑΣΚ) για αναλογικό-αντιπροσωπευτικό προεδρείο !! Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ