ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ 2 ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΙΧ ΛΑΡΙΣΑΙΑΣ

συλληΕξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, η ληστεία που διαπράχθηκε πριν από τρεις ημέρες στη Λάρισα σε βάρος 37χρονης ημεδαπής οδηγού και συνελήφθησαν χθες και οι δύο δράστες.

Πιο συγκεκριμένα χθες το απόγευμα στη Λάρισα, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Λάρισας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ο ένας από τους δράστες της ληστείας, ηλικίας 43 ετών, ενώ αργότερα το βράδυ συνελήφθη και ο 35χρονος, συνεργός του 43χρονου, αφού τα στοιχεία και των δύο είχαν ταυτοποιηθεί.

Οι προαναφερόμενοι δράστες την (16-02-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, εξανάγκασαν την 37χρονη οδηγό να εξέλθει από το αυτοκίνητό της, ενώ βρισκόταν σε προσωρινή διακοπή της πορείας της λόγω ερυθρού σηματοδότη. Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημα και διέφυγαν.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι ο 43χρονος συλληφθείς προσέγγισε 54χρονη και με τη χρήση βίας της αφαίρεσε το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ