Κ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ

ΚΟΛΛΑΤΟΣ1Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή   το βράδυ στην Ελάτεια  στην Ταβέρνα των «αδερφών Γιώτση» η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συνδυασμού «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης»  του Δημάρχου και επικεφαλής τους Συνδυασμού κ. Κωνσταντίνου Κολλάτου.

Στην  ομιλία του ο κ. Κολλάτος   ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν  με την παρουσία τους την εκδήλωση και δήλωσε:

«Πορευτήκατε μαζί μου ,δίπλα μου αυτά τα χρόνια και μαζί θα συνεχίσουμε να βγάλουμε εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου .

Στόχος και προτεραιότητα όλων μας ,είναι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες  δίπλα στον πολίτη ,στον άνεργο , στην καθημερινότητα στα προβλήματα του τόπου μας  , είμαστε η Δημοτική αρχή που η πόρτα του Δημαρχείου θα  είναι πάντα ανοιχτή σε όλους τους δημότες μας  χωρίς διαχωρισμούς .

ΚΟΛΛΑΤΟΣ3Ο δημότης είναι ο άμεσος  συνεργάτης μας και τον θέλουμε δίπλα μας ,όλοι μαζί θα  συγκεντρώσουμε προτάσεις ,σκέψεις και ιδέες που θα βοηθήσουν πολύ στο έργο μας και στην ανάπτυξη  του τόπου μας.

Προσωπικά από την πλευρά μου  για εμένα δεν υπάρχει  εκλεγμένος και μη εκλεγμένος για εμένα υπάρχει μια δυνατή  ομάδα που σκοράρει την μπάλα στα  δίχτυα  και τον φέρνει  να είναι πάντα ο νικητής . Το λιθαράκι στον Δήμο Τεμπών για τις νέες γενιές που έρχονται και για τα παιδιά μας ,  θα το χτίσουμε όλοι μαζί.

Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και προσωπική ευτυχία στον καθένα προσωπικά .Σας ευχαριστώ».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com