ΠΕΝΤΕ ΚΑΥΤΑ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ!

seΟι δικαιολογίες και το άλλοθι που εφευρίσκουν άνδρες και γυναίκες για να μην κάνουν σεξ είναι πολλές. Η έλλειψη χρόνου και το έντονο στρες της καθημερινότητας δηλητηριάζουν την ερωτική ζωή. Όμως υπάρχουν ορισμένα σεξ τρικ δια χειρός επιστημόνων τα οποία υπόσχονται να ξεσηκώσουν τη λίμπιντο.

Αφήστε τις ντροπές

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Ιντιάνα, που πραγματοποίησαν τη σχετική μελέτη ανακάλυψαν ότι  όσες γυναίκες δεν έχουν καμιά ντροπή για το σώμα τους αλλά και την εξωτερική τους εμφάνιση αποδίδουν καλύτερα στο σεξ

Ο έρωτας περνάει από την κουζίνα

Η Lynn Edlen-Nezin, Ph.D, συγγραφέας του βιβλίου «Great Food, Great Sex» υποστηρίζει αυτό που όλοι λίγο πολύ ξέρουμε ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι. Για αυτό πριν από τις ερωτικές σας περιπτύξεις φροντίστε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με το έτερο ήμισυ.

Με τα φώτα κλειστά

Ο ερευνητής Ian Kerner, Ph.D  από το πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ σε σχετική μελέτη που πραγματοποίησε ανακάλυψε ότι μια  γυναίκα έρχεται σε σεξουαλική κορύφωση όταν νιώθει άνετα. Τι άλλο καλύτερο από το να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για  χαλάρωση.

Το μαρτύριο της σταγόνας

Ο Andrea Kuszewski ψυχοθεραπευτής από το πανεπιστήμιο της Βοστώνης, σε σχετική μελάτη που δημοσίευσε υποστηρίζει ότι η ντοπαμίνη η οποία είναι απαραίτητη στην ανάπτυξη της ερωτικής ορμής απελευθερώνεται όταν ο ένας από τους δυο συντρόφους δεν είναι αποκαλυπτικός.

Σπάστε τη ρουτίνα

Κάντε μια μεγάλη αγκαλιά στο έτερο ήμισυ αφού όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές

μια μεγάλη αγκαλιά που διαρκεί περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, τότε θα αυξηθούν τα επίπεδα της οξιτοκίνης που ρίχνουν τις όποιες αντιστάσεις για σεξ.

iatropedia.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ