ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

θεσΠαράσταση αλληλεγγύης αφιερωμένη στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη πραγματοποίησε πρόφατα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας Θεσσαλικό Θέατρο όπου πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και απόλαυσε τη σύγχρονη σάτιρα του Αντώνη Τσιπιανίτη  “Συγχαρητήρια προσλαμβάνεστε!” σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου στο Θέατρο του Μύλου.

Οι υπεύθυνοι του Θεσσαλικού Θεάτρου με μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης διέθεσαν τα έσοδα της συγκεκριμένης παράστασης για την αγορά 690 τεμαχίων ειδών διατροφής τα οποία παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων για την κάλυψη των αναγκών των απόρων συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται καθημερινά από τη συγκεκριμένη δομή.

Κάθε προσφορά και κίνηση αγάπης και συμπαράστασης είναι πολύτιμη για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876,  τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr) και με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.2410680243 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ’Οικονόμων 8Α.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com