ΚΟΛΛΗΜΈΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑιοι…

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γιάννης Παιδής

αξιοκρΔυστυχώς ενώ η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με τους δήθεν εταίρους μας να μας έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο και να απειλούν να τραβήξουν τη σκανδάλη σε κάθε προσπάθεια αντίρρησης κάποιοι στα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού, φαίνεται να ασχολούνται μόνο με το τί θα γίνει γύρω από το μοίρασμα των κρατικών θέσεων.

Αυτό το βιώνουμε πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες με το θέμα της θέσης του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης και τη διαδικασία που ακολουθείται, αφού φτάνουν στα αφτιά μας απίστευτες πληροφορίες γύρω από το στήσιμο ενός μηχανισμού άκριτης κομματοκρατίας παρόμοιου με αυτούς που είχαν στήσει τα προηγούμενα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Και σαν να μην έφτανε ο μηχανισμός έρχονται και οι πληροφορίες για τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για αυτές τις θέσεις αλλά και για τα πρόσωπα που προωθούνται από τα κομματικά γραφεία, προκαλώντας ανατριχίλα.

Φυσικά ο χώρος της εκπαίδευσης δεν είναι ο μοναδικός, αφού υπάρχουν οι θέσεις στις διοικήσεις των εποπτευόμενων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οργανισμών, είναι οι διοικήσεις σε ΥΠΕ και νοσοκομεία, είναι οι διάφοροι φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα που ανοίγουν την όρεξη στελεχών κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των ΑΝΕΛ, αφού φαίνεται ότι μάλλον έχουμε και τώρα συμφωνίες για αναλογικό μοίρασμα των δημόσιων έμμισθων θέσεων.

Θα μου πείτε και τί γίνεται με την αξιοκρατία και την ανάγκη εκσυγχρονισμού του ελληνικού δημοσίου. Ε ς περιμένει λίγο, προηγούνται οι ανάγκες των στελεχών των κυβερνώντων κομμάτων…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ