Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

ΣΥΡΙΖΑΣε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας με την παρουσία δεκάδων μελών και φίλων, πραγματοποιήθηκε η συνέλευση της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ του Κιλελέρ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νίκαιας με θέμα τον απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτιμάται απόλυτα θετικό, καθώς για πρώτη φορά αριστερό κόμμα αναλαμβάνει την κυβέρνηση και μάλιστα χάνοντας οριακά την αυτοδυναμία. Στο δήμο Κιλελέρ ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε το 35,10% καταγράφοντας μια αύξηση των δυνάμεών του κατά 12% σε σχέση με τις εκλογές του Ιούνη 2012 (23,41%).

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην περίοδο που ξεκίνησε μετά τις εκλογές της 25ης Γενάρη, καθώς οι ευθύνες του κόμματος μεγαλώνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει ο κύριος εκφραστής της κοινωνίας.

Η οργάνωση το επόμενο διάστημα θα πρέπει να έρθει πιο κοντά στην τοπική κοινωνία, να την ακούσει και να μεταφέρει τις προτάσεις, τους προβληματισμούς και τις κριτικές στα όργανα του κόμματος.

Το κύριο βάρος των παρεμβάσεών μας αφορά κυρίως:

  • Τα θέματα της αυτοδιοίκησης, που αφορούν την καθημερινότητα αλλά και την ποιότητα ζωής  των συνδημοτών.
  • την αγροτική παραγωγή.
  • τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών για γενικότερα θέματα πολιτικής.

Η οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ του Κιλελέρ, καλεί τους φίλους αγρότες να βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους και τις προτάσεις τους, στη διαμόρφωση και υλοποίηση του σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης του πρωτογενούς τομέα.

Τέλος, χαιρετίζουμε τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα στις πλατείες όλης της χώρας για να στηρίξουν την κυβέρνηση στη δύσκολη διαπραγμάτευση που διεξάγει. Καλούμε την κυβέρνηση να μείνει σταθερή στις θέσεις της για να μπει ένα τέλος στη λιτότητα και να επιστρέψει η χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ