ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΑΝΙ

μπουρανιΤο παραδοσιακό έθιμο του Μπουρανί στον Τύρναβο, με τις ρίζες του στη Διονυσιακή λατρεία αποτελεί και φέτος  πόλο για χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα και όχι μόνο. Το έθιμο όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναβιώνει στον Προφήτη Ηλία με το Σύλλογο Γαϊτανάκι Μπουρανί και το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου, στις 11:00 το πρωί, ενώ από νωρίς το μεσημέρι και μετά το γαϊτανάκι – Μπουρανί συνεχίζει στην πλατεία Αγοράς με δρώμενα και πειράγματα της ημέρας.

Τυρναβίτικα έθιμα και το δρώμενο του Μπουρανί στις 11:00πμ, στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Οι PARANAUE στην Πλατεία Αγοράς στον Τύρναβο σε ένα ρυθμικό και χορευτικό σόου, 1:00μμ.

Ορχήστρα με χάλκινα περιδιαβαίνει τους δρόμους της πόλης. Χορεύουμε σε παραδοσιακούς ρυθμούς και διασκεδάζουμε στο κλίμα της ημέρας.

Μπρε μπρε μπρε το Μπουρανί… και το Εν Τυρνάβω σας καλεί για διασκέδαση ως το πρωί με τσίπουρο και καλό Τυρναβίτικο κρασί.

«Μακρή Σουβλάκι» με τσιπουράκι και νηστήσιμα μεζεδάκια από τα χεράκια της μαμάς…

Γιορτάστε τα κούλουμα και το μπουρανί στο CUCCIμε τσίπουρο, εκλεκτά μεζεδάκια και παραδοσιακά πειράγματα.

Οδός Ονείρων μαζί με καλό φαγητό και τσίπουρο.

Λαϊκή μουσική βραδιά στο cafe Ναυάγιο με τους Αλεξόπουλο Νίκο (κιθάρα), Φουκαλά Χρήστο (μπουζούκι), Πατούλια Δημήτρη (ακορντεόν), Λιάνο Φίλιππο (κιθάρα) και Καλόγηρο Στέλιο(μπουζούκι).

Dj Palov στο Groupie. Ο γνωστός παραγωγός dj μας ξεσηκώνει με ρυθμούς CARNIVAL, TROPICAL, AFROBEAT, CUMBIA από νωρίς το απόγευμα.

Μπρε μπρε μπρε το Μπουρανί και στο Hangover Coffee Bar. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει χαμός!

Ήρθε η Καθαρά Δευτέρα να πάρουν τα μ….α αέρα… Το γιορτάζουμε όπως μας γέννησε η φύση και στο Block 10 ρίχνουμε τρελό… μεθύσι!

Ο σίτος έγινε φαλλός. Ελάτε να φάμε λαγάνα σε στυλ φαλλού προσφορά του αρτοποιείου «ΜΑΝΤΑ» – Κυρέζογλου στο cafe Πέριξ.

Κούλουμα, γαϊτανάκι και χοροί έχουμε και στην Κεντρική πλατεία του Αμπελώνα και κούλουμα σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ