ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΚΛΟΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

ΠΑΙΓΝΙΟς1Το κουκλοεργαστηρι του Κυρ Παιγνιου του Παραμυθα φέτος διοργάνωσε μια πρωτότυπη δράση στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Τύρναβο. Ου!…Ου!… Ου!… Μάγισσες παντού!!!… και παρέσυραν τα παιδιά σε ενα παιχνίδι αναζήτησης και παρατήρησης.

Μάγισσες, κουκλομαγισσουλες, κρύφτηκαν σε βιτρίνες των καταστημάτων και με χάρτες της περιοχής τα παιδιά μεταμορφώθηκαν σε εξερευνητές των δικών τους παιδικών ονείρων και παραμυθενιων φαντασιώσεων. Η κουκλοπεριπετεια αυτή έλαβε τέλος με κλήρωση στο τμήμα Πάμε Παραμυθόδραμα, που τελεί υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας πολιτισμού του Δ. Τυρνάβου, όπου αναδείχθηκε ο νικητής.

Όμως όλα τα παιδιά κέρδισαν όμορφα δωράκια που οι καταστηματάρχες τους χάρισαν με μπολικη αγάπη και φαντασία. Ευχαριστουμε ιδιαίτερα όλους όσους φιλοξένησαν τη δράση μας και μας αγκάλιασαν.Τα βιβλιοπωλεία της κ Κουτσινα και του κ Γκανατσιου καθώς και τις Χάντρες της κ Μαμανου για τα μαγισσοδωρα τους. Η υπεύθυνη των κουκλοδρασεων Στ. Ζαρογιαννου, οι εκπαιδευτικοί Δ. Λαπουσης και Α. Εξάρχου και τα παιδιά του Παραμυθοδραματος εύχονται Χρόνια πολλά!…μαγικά… κι ας είναι και… μερικές φορές…. σαρακοστιανά!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ