ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ “ΣΚΟΥΠ…’ιδια ΑΛΛΙΩΣ”

DSC07620Στο πλαίσιο της έκθεσης «ΣΚΟΥΠ…’ιδια αλλιώς», την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015, στις 19.30, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο χώρο του Αμφιθεάτρου της ΔΠΛ με θέμα: «Ανακύκλωση και επανάχρηση – ανακαλύπτοντας νέους κοινωνικούς πόρους». 

Ομιλητές : Νίκος Καλτσάς-Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Πουτσιάκας-Περιφερειακός Σύμβουλος και Αριστοτέλης Τσιόγκας – Γραμματέας του Συλλόγου «Οικόσφαιρα».

Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με τον Λαρισαίο συνθέτη και πιανίστα Ευριπίδη Μπέκο, ο οποίος θα παρουσιάσει  το νέο του project ”Έλξεις”. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη συναυλιακή πρόταση, δύο ωρών, με ελεύθερη είσοδο,  όπου παρουσιάζονται τα τραγούδια της δισκογραφίας που ως τώρα συνδημιούργησε με τον πατέρα του Θωμά Μπέκο (“QUARK” και “Περι Μπάζων και Λοιπών Απορριμμάτων”), από τους εξής μουσικούς και ερμηνευτές: Ευριπίδης Μπέκος στο πιάνο και τα synths, Θανάσης Καρυπίδης (βιολί),  Αλέξανδρος Ριζόπουλος (κρουστά-τύμπανα), Παντελής Ζεμπίλης (τραγούδι), Παυλίνα Θεοδόση (βιολοντσέλο) με συμμετοχή του Θεμιστοκλή Μπέκου στο πιάνο. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ