ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ Δ.Α. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ – ΜΠΟΥΡΑΝΙ

karn2Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές της πετυχημένης διοργάνωσης των εκδηλώσεων του φετινού καρναβαλιού και του Μπουρανί εξέδωσε η δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Καρναβάλι – Μπουρανί στο Δήμο Τυρνάβου. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της παρέλασης της Κυριακής η συμμετοχή των πληρωμάτων ήταν καθολική και το κέφι αμείωτο.

Ο Δήμος Τυρνάβου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους χιλιάδες καρναβαλιστές που συμμετείχαν στην παρέλαση της Κυριακής καθώς και τους αρχηγούς των πληρωμάτων. Ευχαριστεί επίσης για τη συνεργασία το Α.Τ. Τυρνάβου, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Λάρισας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, το ΕΚΑΒ και τη ΔΕΗ.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους χορηγούς και τους επαγγελματίες – καταστηματάρχες, τους οινοποιούς – αποσταγματοποιούς και παραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι συμβάλλουν τόσο στην προβολή του Δήμου μας όσο και στην πραγμάτωση των εκδηλώσεων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς των αρμάτων, τους  τεχνικούς και το σύνολο του προσωπικού των υπηρεσιών, τους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, για την καθοριστική συνεισφορά τους στη διοργάνωση και στην ομαλή διεξαγωγή αυτού του ιδιαίτερου πολιτιστικού γεγονότος του δήμου μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ