Η ΔΑΚΕ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ PAIDIS.COM

δακεΜε αφορμή το ρεπορτάζ της σελίδας για τη δυστοκία στη συγκρότηση του προεδρείου της ΕΛΜΕ Λάρισας και στο σκέλος που αφορούσε τη ΔΑΚΕ από την παράταξη πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Σε ανάρτηση  της ιστοσελίδας σας την 20/2/2015 , με θέμα τη συγκρότηση προεδρείου  στην ΕΛΜΕ Λάρισας, αναφέρετε μεταξύ των άλλων τα εξής: ΄΄ενώ υπήρξε αποδοχή(από τις  Συν.Ε.Κ.) της πρότασης της ΔΑΚΕ για αναλογικό προεδρείο, η πρόταση των ΣΥΝΕΚ για τη θέση του προέδρου δεν πήρε τις απαιτούμενες ψήφους.΄΄

Οφείλουμε να ενημερώσουμε  τους συναδέλφους καθηγητές και τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, πως πάγια θέση της ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας για τη συγκρότηση προεδρείου  της ΕΛΜΕ ήταν και είναι πως αυτή (η συγκρότηση) πρέπει να γίνεται με την αρχή του  ΄΄ αντιπροσωπευτικού  αναλογικού ΄΄.

Η θέση μας αυτή δεν έχει ουδεμία σχέση με το ΄΄αναλογικό΄΄ των  Συν.Ε.Κ. και για αυτό δεν τη στηρίζουμε.

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό  πως το συγκεκριμένο σχόλιό σας  για δήθεν ΄΄αποδοχή της πρότασης της ΔΑΚΕ από τις Συν.Ε.Κ. ΄΄ είναι τουλάχιστον ανακριβές και θέλουμε να πιστεύουμε πως οφείλεται σε άγνοια των γεγονότων ή παραπληροφόρηση και όχι σε σκόπιμη διαστρέβλωση”.

Σ.Σ.: Πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσουν τα στελέχη της ΔΑΚΕ τη διαφορά των δύο θέσεων και επιπλέον θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το ρεπορτάζ δεν έγινε με στόχο να διαστρεβλώσει σκόπιμα θέσεις, ούτε ήταν προϊόν άγνοιας ή παραπληροφόρησης. Ηταν απλή εκτίμηση περί ίδιας θέσης για όσα εξέφρασαν οι ΣΥΝΕΚ και η ΔΑΚΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ