ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

1Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Λάρισας για το θέμα του Αρχαίου Θεάτρου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του δημάρχου στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη προώθηση των εργασιών ανάδειξης ώστε το αρχαίο θέατρο να γίνει η σημαία και η ατμομηχανή της Λάρισας. 

Στη σύσκεψη μετέχουν εκτός του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, οι επικεφαλής και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων και ειδικότερα, η κ. Ρ. Καραλαριώτου, ο κ. Κ. Καλαμπαλίκης, ο κ. Εκτ. Νασιώκας και ο κ. Ντ. Διαμάντος μαζί με την κ. Μ. Νούσια. Μετέχουν  επίσης ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Εργου Α΄ Αρχαίου Θεάτρου κ. Θαν. Τζαφάλιας, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Ανθή Μπάτζιου – Ευσταθίου και τα στελέχη της Υπηρεσίας κ.κ. Τουφεξής και Καραγκούνης.

Επίσης, μετέχουν ο αντιδήμαρχος Υποδομών, Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας κ. Δημ. Μαβίδης και η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων κ. Ευαγ. Γιοβρή.

Σημειώνεται, ότι η σύσκεψη πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και έχει προπαρασκευαστικό χαρακτήρα ενόψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα το Αρχαίο Θέατρο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 6.30 μ.μ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ