ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΩΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

dtgkoiifub536f981c9bed2Ρεσιτάλ πιάνου με την αφιλοκερδή συμμετοχή της σολίστ πιάνου Κατερίνας Καραμπάτσα διοργανώνουν το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου και ώρα 20.30, στο Δημοτικό Ωδείο.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: L.VBeethoven  Σονάτα Op.13 “Ρathetique”, FR.Chopin Ballade No.1, FRLISZT Ουγγρική Ραψωδία No.2, G. Gershwin“RhapsodyinBlue”, M. Χατζιδάκις “6 Λαϊκές Ζωγραφιές”.

Η Κατερίνα Καραμπάτσα γεννήθηκε στη Λάρισα. Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας απ’ όπου και αποφοίτησε με πτυχίο πιάνου το 1992 (τάξη Λ. Ρίζου) και πτυχίο αρμονίας (τάξη Γ. Τσανακά). Παράλληλα με τη φοίτησή της στο Φυσικό τμήμα του Παν/μίου Αθηνών, συνέχισε τις σπουδές του πιάνου στο «Ωδείο Αθηνών» απ’ όπου αποφοίτησε το 1997 με δίπλωμα πιάνου (τάξη Α. Γαρουφαλή).

Έχει εμφανιστεί σε ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σύμη, Κω, κ.ά.) και στο εξωτερικό (Κύπρο, Αλβανία, Αγγλία, Ιαπωνία). Έχει συνεργαστεί με τα Μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων, με την Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, με τη συμφωνική ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ, κ.α. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Σημεία πώλησης εισιτηρίων:

–      Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, Πλατεία Λαού, Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ.-1μ.μ.

–      Γραφεία Συλλόγου, Μανδηλαρά 49, Δευτέρα – Παρασκευή 9 π.μ. -1 μ.μ. τηλ: 2410 613112

–      Βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου Αλεξ. Παπαναστασίου 57, τηλ: 2410 549 326

Τιμή εισιτηρίου: 7 €. Οι εισπράξεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com