ΓΙΑ 6Η ΧΡΟΝΙΑ «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Στο Θεσσαλικό Θέατρο, παραφράζοντας ρήση του Γκαίτε, λέμε πως όταν παίζεται θέατρο έχουμε γιορτή. Πρόκειται  κυριολεκτικά για γιορτή  που  αγκαλιάστηκε από όλους, μια που η  διοργάνωση συμπληρώνει τον 6ο χρόνο της και αποτελεί πλέον ένα σημαντικό θεσμό στην καλλιτεχνική ζωή της Λάρισας».

Αυτά τονίστηκαν σήμερα από την πρόεδρο και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Θ.Θ Βιβή Τσεκούρα και Κώστα Τσιάνο, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ, με αφορμή την έναρξη της «Θεατρικής Άνοιξης», την Παρασκευή 6 Μαρτίου με διάρκεια  ένα μήνα περίπου.

«Πρόκειται για μια γιορτή με ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού οι παραστάσεις έχουν σημειώσει ήδη μεγάλη  επιτυχία στην Αθήνα, ενώ επί σκηνής θα εμφανισθούν σπουδαία ονόματα όπως η Λυδία Κονιόρδου, η Ελένη Ουζουνίδου, η περίφημη τραγωδός του Εθνικού Θεάτρου Μαρία Σκούντζου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου  και πολλοί άλλοι γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί», υπογράμμισε ο κ. Τσιάνος που έσπευσε να συμπληρώσει πως πλέον «… η Θεατρική Άνοιξη έγινε γνωστή πανελληνίως, την ώρα που το Θ.Θ συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας».

Η «Θεατρική Άνοιξη 2015» ξεκινά την Παρασκευή 6 Μαρτίου με το έργο της Ελένης Γκασούκα «Εγώ, η Γωγώ» και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου  στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η παράσταση θα δοθεί στις 9 το βράδυ, στο «Θέατρο του Μύλου», με τις τιμές των εισιτηρίων να διαμορφώνονται σε 12 ευρώ κανονικό και 10 ευρώ για φοιτητές και ανέργους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ