ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

1. DT picΜέσα σ’ ένα ευχάριστο κλίμα και με παρουσία πλήθους εργαζομένων το Σωματείο του Π.Γ.Ν. Λάρισας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμούς  ο κ. Λάζαρος Μακρής, Διοικητής της 5ης Υ.Πε., ο κ. Αθανάσιος Μητσιός, Διοικητής του Π.Γ.Ν.Λ. και η κ. Εύη Τζαβέλλα, Αν. Διοικήτρια του Π.Γ.Ν.Λ..

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου, Κων/νος Λαρίσης, απευθυνόμενος στους εργαζομένους τόνισε μεταξύ των άλλων ότι το νέο Δ.Σ. και ειδικά το Προεδρείο δουλεύει με στόχο την αποκατάσταση της σχέσης του Δ.Σ. και των εργαζομένων, την διεκδίκηση δίκαιων αιτημάτων επισημαίνοντας και υπογραμμίζοντας την άδικη, συνεχιζόμενη υποχρηματοδότηση του Πανεπιστημιακού, μια υποχρηματοδότηση, που ταλαιπωρεί τους εργαζόμενους και τέλος ζήτησε από τους εργαζόμενους να είναι αρωγοί σ’ όλες τις αποφάσεις και δράσεις του Σωματείου.

«Ας κρατήσουμε το 2015 ζωντανή την ελπίδα, την αισιοδοξία και την διάθεση για αγώνες» αναφέρθηκε κλείνοντας ο κ. Λαρίσης και μετέφερε τις θερμότερες ευχές του Δ.Σ., για ένα 2015 γεμάτο Υγεία, Αγάπη, Οικογενειακή Ευτυχία και Επαγγελματική Δημιουργία σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους.

Στην εκδήλωση πέντε τυχεροί εργαζόμενοι που βρήκαν τα φλουριά κέρδισαν από μία δωροεπιταγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ