ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ 5ης ΥΠΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤη στήριξη τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης  Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων έδειξαν έμπρακτα η Συντεχνία Κρεοπωλών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και η Βιοτεχνία Επεξεργασίας Κρεάτων, με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Γκουσδοβά, που συγκέντρωσαν και προσέφεραν σημαντική ποσότητα κρεάτων τα οποία και διατέθηκαν  στους απόρους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης και εξυπηρετούνται καθημερινά από τη συγκεκριμένη Δομή.

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε και παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και ο Σύλλογος Εργαζομένων της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην κάλυψη μέρους των αναγκών των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Τέτοιες ενέργειες προσφοράς και αγάπης είναι ιδιαιτέρως σημαντικές για την συνεχή και αδιάκοπη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.  Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876,  τον Εθνικό Μηχανισμό Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης στο τηλ. 801-1122-444 (www.koinoniasos.gr) και με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.2410680243 καθημερινά 9:00-17:00 στην οδό Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ’Οικονόμων 8Α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ