ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Μόνο από το χώρο της α/βαθμιας εκπαίδευσης στο νομό Λάρισας υποβλήθηκαν 16 αιτήσεις

εκπαιδευτικοιΣήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από την πλευρά των εκπαιδευτικών που ενδιαφέρονται για τη θέση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Θεσσαλίας και όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον θα είναι ιδιαίτερα αυξημένο αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο στο χώρο της α/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας (εκπαιδευτικοί που έχουν οργανική στο νομό) υποβλήθηκαν ή πρόκειται να υποβληθούν τουλάχιστον 16 αιτήσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από τους ενδιαφερόμενους οι 6 είναι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου και υπόλοιποι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού, ενώ υπάρχουν και δύο ή τρεις περιπτώσεις που οι ενδιαφερόμενοι επικαλούνται διοικητική εμπειρία και ικανότητες.

Ανάμεσα στους παραπάνω είναι ένας διευθυντής α/βαθμιας εκπαίδευσης σε διεύθυνση της Θεσσαλίας, ένας διευθυντής ειδικής αγωγής, 5 σχολικοί σύμβουλοι ενώ οι υπόλοιποι είναι διευθυντές σχολικών μονάδων, ενώ υπάρχει και μία εκπαιδευτικός που υπηρετεί σε άλλο νομό, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και έχει να επιδείξει πλούσιο συγγραφικό έργο.

Ανάλογο είναι και το ενδιαφέρον στη β/βαθμια εκπαίδευση (θα υπάρξει σύντομα σχετικό ρεπορτάζ) αλλά και στους υπόλοιπους νομούς.

Περισσότερα για τα ονόματα με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ