ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ

φοιτητητηςΤην ώρα που η αγωνία για τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη κορυφώνεται και οι έρευνες συνεχίζονται τόσο στα Γιάννενα όσο και στην πρωτεύουσα, οι αστυνομικοί εξετάζουν στα εγκληματολογικά εργαστήρια το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star, με την τελευταία εμφάνιση του 20χρονου λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του.

Το… θολό οπτικό υλικό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών από το περασμένο Σάββατο και οι γονείς του 20χρονου που κλήθηκαν να δουν το βίντεο επιβεβαίωσαν πως το άτομο που εικονίζεται είναι ο γιος τους. Στην εικόνα, που τραβήχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, φαίνεται ο νεαρός να περπατά έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή στον Κατσικά Ιωαννίνων, όπως συνήθιζε κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό, σύμφωνα με μαρτυρίες συμφοιτητών του. Εβγαινε από τη μία έξοδο, έκανε έναν σύντομο περίπατο και επέστρεφε μπαίνοντας από άλλη είσοδο.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το θολό τοπίο του βίντεο, για να έχουν αποδείξεις για το πρόσωπο που εμφανίζεται…

Εν τω μεταξύ νέες μαρτυρίες φίλων και συμφοιτητών κάνουν λόγο για επιθέσεις που δεχόταν ο 20χρονος μέσα και έξω από τη σχολή του, από ομάδα νεαρών. Όλες οι μαρτυρίες καταγράφονται και αξιολογούνται με την αστυνομία να προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος στην υπόθεση που συνεχίζεται για δεύτερο μήνα…

Χθες περισσότεροι από 400 εθελοντές όλων των ηλικιών βρέθηκαν στον σταθμό του Ηλεκτρικού, στον Πειραιά, και πήραν μέρος στις πολύωρες έρευνες, υπό την καθοδήγηση του ιδιωτικού ντετέκτιβ, Γιώργου Τσούκαλη. Με μία φωτογραφία του Βαγγέλη ρωτούσαν τους περαστικούς αν έχει τύχει να τον δουν κάπου, ενώ ταυτόχρονα έδιναν τα τηλέφωνά τους όπως και της οικογένειας ώστε αν τον εντοπίσουν να ειδοποιήσουν τους οικείους του.

Στο μεταξύ, η γιγάντια επιχείρηση ήταν και χθες άκαρπη για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου φοιτητή. «Δεν αντέχω άλλο το μαρτύριο αυτό, θέλω να βρω το παιδί μου» είναι η δραματική έκκληση της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

Η ίδια είπε: «Θέλουμε να επικοινωνήσει μαζί μας, με την οικογένειά του. Εμείς είμαστε δίπλα του και όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα, τον αγαπάει και τον στηρίζει. Ήρθαμε από την Κρήτη, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια των παιδιών, να βοηθήσουν αυτοί εμάς και εμείς αυτούς, για να βρούμε τον Βαγγέλη. Έχω συγκινηθεί με την κινητοποίηση όλων στο Facebook. Τους ευχαριστώ όλους, πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου».

 

Πληροφορίες: Δελτίο Alpha

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ