ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟΣ “ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ

KIXOTISΜε μία αποχαιρετιστήρια παράσταση της «Παιδικής-Νεανικής Σκηνής», του «Θεάτρου Τεχνών», με το κλασσικό Αριστούργημα  του Θερβάντες: “ΔΟΝ  ΚΙΧΩΤΗΣ”, την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου,  στις 12 π.μ, θα κλείσει ο  μεγάλος Κύκλος των παραστάσεων που ξεκίνησαν  στις: 5 Οκτωβρίου του 2014.

Δόθηκαν  περί της 65 Παραστάσεις  και  φιλοξενήθηκαν πάνω από 4.500 μαθητές 70 και πλέον Σχολείων  της πόλης  της Λάρισας και του Νομού.

Η παράσταση έχει ανέβει σε  διασκευή για παιδιά και σκηνοθεσία  του Γιάννη Καλατζόπουλου, μουσική Δημήτρη Λέκκα και Χορογραφίες της Λαρισαίας Αγγελικής  Σαρήογλου.

Η  τιμή του εισιτηρίου την Κυριακή  στις  8 Μαρτίου, για όλους θα είναι: 5 €.

Για κρατήσεις  θέσεων στο τηλέφωνο του «Θεάτρου Τεχνών»: 2410-534313.

Τους ρόλους του κλασσικού αυτού έργου ερμήνευσαν εξαιρετικά, οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Σουπιάδης, Δημήτρης Φωτίου, Έλενα Γράβαλου, Λίνα  Νούτσου, Σμαράγδα Χατζή,  Δημήτρης Τσατσανάκος  και  Ειρήνη Σιδηροπούλου.

Στο μεταξύ με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται  και οι παραστάσεις της Κεντρικής Σκηνής  με την ξεκαρδιστική  Κωμωδία του Μολιέρου: «Ο  ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ  ΣΥΖΥΓΟΣ»

κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ στις 9 μ.μ & ΚΥΡΙΑΚΗ στις 7μ.μ. με εισιτήριο μόνο: 8 € και Παιδικό-φοιτ.-Ανεργων: 5 €

Η παράσταση έχει ανέβει σε μια σύγχρονη διασκευή και επιμέλεια μουσικής, του Χάρη Κυριακίδη και σε συν-σκηνοθεσία του ίδιου και του  Δημήτρη Φωτίου.

Τους ρόλους παίζουν έξοχα οι Ηθοποιοί: Στέλιος Ντικούλης, Εύα Τριανταφύλλου, Βάννα Καταραχιά, Βασίλης Σακκάς, Δημήτρης Τσατσανάκος, Κίμων Μπαχατήρογλου και η  Ειρήνη Σιδηροπούλου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ