ΠΗΡΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

tyrnΜε έναν πολύτιμο βαθμό επέστρεψε σήμερα η ομάδα του Τυρνάβου από την Κατερίνη, αφού το παιχνίδι με τον Πιερικό έληξε ισόπαλο 1 – 1 σε ένα γήπεδο βαρύ από τις συνεχείς βροχοπτώσεις, που δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Χαραλαμπίδη έπαιζε από το 33’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παληγεώργου, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του, δεν το έβαλε κάτω και διεκδίκησε τη νίκη με αξιώσεις.

Οι παίκτες του Τυρνάβου πίεζαν σε όλο το γήπεδο και κατάφεραν να φτάσουν πρώτοι στο γκολ, με πλασέ του Γκούρτσα στο 67’.

Το γκολ του Τυρνάβου «ξύπνησε» τους παίκτες του Πιερικού που άρχισαν να πιέζουν και να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που απέφερε καρπούς αφού ο Πιερικός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 78’ με δυνατό σουτ του Τσιάρα.

Ο Πιερικός καρδιοχτύπησε τους παίκτες του Τυρνάβου στο 87 όταν το σουτ του Κατσιαμήτα στο 87’ βρήκε το δοκάρι του Πρίφτη.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Μπουζούκης (77′ Γιαννόπουλος), Μυστακίδης, Γιαννούλης (69′ Κατσιαμήτας), Σταματής, Μπαξεβάνος (46′ Παλιάτσιος).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Γεωργίου (74′ Κυριάκος), Ότα (63′ Γκούρτσας), Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παληγεώργος, Στεργιανός, Ποκόνγκ, Ιβανίδης (37′ Σουλιώτης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ